Focení s motorkou aneb zachycení vášně a vzpomínek

5.11.2023

Focení je v dnešní době běžnou součástí našich životů. Fotografie máme rádi, protože nám pomáhají zachytit okamžiky, které si chceme pamatovat. Pokud jste hrdým majitelem motorky, možná už jste zvažovali možnost nechat se vyfotit se svým plechovým mazlíkem.

Proč? Zde je několik dobrých důvodů, proč jít na focení s motorkou

Samotné focení s motorkou představuje zábavný a adrenalinový zážitek pro všechny milovníky motorek a fotografie.

  • Vzpomínky zůstanou
    Mít fotografie se svou motorkou vám umožní vytvořit trvalé vzpomínky na časy strávené na dvou kolech. Motorka je často zdrojem vzrušení a dobrodružství, a mít fotografie z těchto chvil vám umožní znovu prožít tyto okamžiky, i když zrovna nejste v sedle.
  • Výraz vaší vášně
    Vaše motorka je nejen dopravním prostředkem, ale také ztělesněním vaší vášně. Když se necháte vyfotit se svou motorkou, máte možnost tuto vášeň sdílet s ostatními. Fotografie vám umožní ukázat svou lásku k motorkám a zároveň inspirujete další lidi, aby objevili krásu jízdy na dvou kolech.
  • Tohle jsem já
    Každá motorka a její majitel jsou jedineční. Když se necháte vyfotit se svou motorkou, můžete zdůraznit svou osobnost a styl. Můžete si vybrat místo, kde budete fotit, a způsob, jakým se budete prezentovat, tak, aby to co nejlépe odráželo vaši individualitu.
  • Sdílení s přáteli a rodinou
    Fotografie mohou být skvělým způsobem, jak sdílet svou vášeň s přáteli a rodinou. Můžete je zveřejnit na sociálních sítích nebo si je nechat do rodinného fotoalba. Vaši blízcí si tak mohou prohlédnout vaši motorku a vidět vás ve vašem živlu.
  • Kreativita a umění
    Fotografování se s motorkou může být i skvělým uměleckým projektem. Můžete si hrát s různými styly fotografií, lokacemi a efekty, abyste vytvořili unikátní a krásné snímky. To může být velká zábava a výzva pro vás jako fotografa.

Jak to focení probíhá? 


Focení s motorkou nejen pro majitele motorek

Pokud jste dosud zvažovali, jestli se nechat vyfotit se svou motorkou, doufám, že vám tyto důvody pomohly se rozhodnout. Fotografie jsou vynikajícím způsobem, jak zachytit vášně a krásu jízdy na motorkách, a zároveň si vytvořit trvalé vzpomínky na tyto úžasné chvíle. Takže neváhejte a udělejte si čas na focení s motorkou.

Nemáte vlastní motorku? Nevadí, motorku vám pro účely focení přistavíme a zapůjčíme.

Chci se objednat na focení 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte mě kontaktovat, jsem tu pro vás.